• nl
 • en
 • fr
 • de
 • 12 volt Do it yourself!
 • nl
 • en
 • fr
 • de
 • Geniet je graag van je tuin en wil je deze sfeervol verlichten?

  Met de (smart) tuinlampen van Garden Lights verlicht je jouw tuin precies zoals je wenst. Garden Lights kun je namelijk heel gemakkelijk zelf plaatsen. Er komt geen elektricien aan te pas en er is geen uitgebreide kennis voor nodig. De tuinlampen werken bovendien op slechts 12 volt; hierdoor hoeft de kabel niet ingegraven te worden en is het veilig voor huisdieren en kinderen. Na de transformator is er immers geen gevaar voor stroomschokken bij beschadigingen aan de kabel. Met Garden Lights tuinverlichting creëer je in een mum van tijd een geheel eigen sfeer in je fraaie tuin. 

  Hoe werkt het?

  Laagspanning tuinverlichting kan zelf aangelegd worden. Garden Lights tuinlampen worden geïnstalleerd volgens het plug & play principe. De losse 12 volt tuinlampen worden vastgedraaid aan een hoofdkabel die verbonden is met een transformator. Er kan gekozen worden voor een hoofdkabel met vaste aansluitpunten of een hoofdkabel met flexibele aansluitpunten.

  Tijdens de installatie begin je met het plaatsen van de lampen. Zet ze op de door jouw gewenste plekken. Vervolgens leg je de hoofdkabel neer en klik je de lampen eraan vast. Aan alle Garden Lights tuinlampen zit een kabel met connector die past op de vaste aansluitpunten. Kies je voor flexibele punten, dan dien je de connectoren voor aan de kabel los te kopen. De lange kabel aan iedere Garden Lights tuinlamp geeft voldoende speling om geheel je eigen tuinontwerp te kiezen.  

  Na het koppelen van de lampen aan de hoofdkabel voeg je de transformator toe. Ook deze wordt verbonden middels plug & play. Zit alles aan elkaar? Dan kan de stekker in het stopcontact en kun je genieten van een prachtig verlichte tuin.

  Uitbreiding en accessoires

  Garden Lights tuinverlichting kan gemakkelijk worden uitgebreid met extra lampen of accessoires. Met behulp van de schroef connector sluit je eenvoudig een extra tuinlamp op de vaste hoofdkabel aan. Voor uitbreiden van het flex kabelsysteem zijn alleen de flex connectoren nodig. Beide kabelsystemen zijn simpel uit te breiden met verlengkabels, connectoren en een kabelverdeler.

  Een bewegingsmelder aansluiten op je Garden Lights tuinverlichting zorgt ervoor dat de tuinlampen aangaan wanneer er een persoon in de buurt is. De donker-licht sensor met timer zet de tuinlampen aan als het donker wordt en doet ze uit wanneer het licht wordt. De lampen bedienen met een app op je telefoon of tablet? Met een Switch Plus erbij bepaal je zelf op welk moment de tuinverlichting aan of uit gaat. Op simpele wijze, vanuit je luie stoel.

  Slim bezig

  Voor iedereen die nog meer invloed wil uitoefenen op de sfeer in zijn tuin door middel van tuinlampen, zijn er smart lampen. Bij deze tuinlampen is niet alleen de lichtsterkte regelbaar, ook de lichtwarmte kun je instellen in alle kleuren van de regenboog. Het besturen van Garden Lights smart tuinlampen gebeurt met de Garden Lights app. De tuinlampen kunnen worden gekoppeld aan een zone, je favoriete instellingen sla je eenvoudig op als scene. Met Garden Lights 12 volt smart tuinlampen zorg je ervoor dat je elke avond geniet van jouw favoriete sfeer in de tuin.