• nl
 • en
 • fr
 • de
 • 12 volt Do it yourself!
 • nl
 • en
 • fr
 • de
 • Je huis en tuin goed verlichten zorgt voor meer veiligheid en sfeer.

  Ongenodigde gasten kiezen immers liever voor een donker pand, dan voor een goed verlicht huis. Zoek daarom goede buitenverlichting uit voor op je terras, je tuinpad, maar zeker ook bij de entree. Selecteer daarvoor niet zomaar een willekeurig model. Armaturen die passen bij de woning en de sfeer van de tuin kunnen het geheel aangenaam versterken. Van klassiek tot modern, landelijk of industrieel; er is altijd wat te kiezen.   

  Effectieve buitenverlichting op strategische plaatsen schrikt inbrekers af, maar biedt ook veel gemak. Het opstapje bij de deur is bijvoorbeeld beter verlicht, buitenlampen bij het tuinpad zorgen ervoor dat je niet struikelt en even wat afval weggooien in de container gaat een stuk gemakkelijker met beter zicht. Dat buitenverlichting effectief is, hoeft echter niet te betekenen dat je buitenverlichting niet sfeervol kan zijn. Garden Lights biedt verschillende soorten 12 volt buitenlampen die een pand of tuin tegelijkertijd goed en aangenaam belichten.

  Een greep uit het assortiment

  De buitenverlichting van Garden Lights is er in vele soorten en maten. De lampen zijn onder te verdelen in:


  Samen zorgen ze ervoor dat je tuin prachtig wordt verlicht. De verschillende buitenlampen kunnen onderling gecombineerd worden en zijn gemakkelijk en veilig aan te leggen. Garden Lights buitenverlichting gebruikt namelijk slechts 12 volt. Zo draagt de verlichting niet alleen bij aan veiligheid in de tuin en om het huis, het is ook veilig voor huisdieren en kleine kinderen.  

  Om het gemak van de 12 volt buitenverlichting te vergroten biedt Garden Lights verschillende accessoires. Er kan bijvoorbeeld een bewegingssensor op de buitenlampen worden aangesloten. Deze gaat automatisch aan wanneer hij een persoon in de omgeving detecteert. Met de donker-licht sensor met timer hoef je er nooit meer aan te denken je buitenverlichting aan te zetten. De buitenlampen gaan aan wanneer het donker wordt en uit wanneer het weer licht wordt of na het door jou ingesteld tijdslimiet . Liever op afstand de buitenverlichting bedienen? De afstandsbediening met ontvanger biedt uitkomst.

  Smart buitenverlichting

  Voor wie een stapje verder wil gaan, zijn er de 12 volt smart lampen van Garden Lights. Deze speciale buitenverlichting is te bedienen met de Garden Lights app en biedt vele mogelijkheden. Verander gemakkelijk de kleur van het licht met het kleurenwiel, laat lampen aangaan op vaste tijden of maak groepen (zones) zodat meerdere buitenlampen in één keer bediend kunnen worden. Is de sfeer goed en de kleurinstelling van de buitenverlichting helemaal naar wens? Sla het geheel dan op als scene; zo haal je de ideale sfeer eenvoudig weer een keer terug.

  Smart tuinlampen zijn een apart onderdeel in het ruime assortiment. In deze 12 volt smart tuinverlichtingslijn vind je onder meer uplights, staande verlichting, wandverlichting en tuinspots. Perfect te combineren en eenvoudig te bedienen via de app.

  Gemakkelijk en veilig aanleggen

  Laagspanning buitenverlichting op 12 volt kan zelf aangelegd worden. Er komt geen installateur aan te pas en de kabel hoeft niet de grond in, omdat 12 volt volledig veilig is.

  Garden Lights buitenverlichting wordt verbonden aan de hoofdkabel door middel van plug & play. Er kan gekozen worden voor een hoofdkabel met vaste punten of een hoofdkabel met flexibele aansluitpunten. De buitenverlichting is gemakkelijk te plaatsen en ook eenvoudig uit te breiden. Geschikt voor elke tuin!