• nl
 • en
 • fr
 • de
 • 12 volt Do it yourself!
 • nl
 • en
 • fr
 • de
 • Behuizing en kwaliteiten

  Buitenlampen verlichten een woning of tuin en zorgen voor sfeer en veiligheid. Een mooie wandlamp bij de voordeur maakt het gezelliger, geeft je entree meer cachet en verhoogt de veiligheid rondom je woning. In de tuin sfeervolle verlichting plaatsen, zorgt er bovendien voor dat je nog meer van de mooie dingen geniet. De tuin als verlengstuk van je woning met een geheel eigen karakter, dat is hoe we het graag zien. Garden Lights buitenlampen zijn ideaal om zowel veiligheid, als sfeer te creëren. Het is een 12 volt systeem dat niet hoeft te worden ingegraven en gemakkelijk zelf kan worden aangelegd. Er hoeft geen installateur aan te pas te komen en kan geheel naar wens worden aangelegd. Met deze buitenverlichting komt je tuin in de avond echt tot leven.

  De hoogwaardige buitenlampen van Garden Lights kunnen vele weersinvloeden aan. Het ontwerp en de vervaardiging van de lampen is van dusdanig hoge kwaliteit dat wind, regen, zonneschijn en vrieskou er geen invloed op hebben. Alle buitenlampen zijn spatwaterdicht, een enkeling kan zelfs onder water geplaatst worden. Buitenlampen Lapis, Arigo en Protego bijvoorbeeld zijn IP68 geclassificeerd. Dit betekent dat zij waterdicht zijn tot de op de verpakking aangegeven maximale diepte. Dit maakt ze ook geschikt om als sfeerverlichting in of bij een vijver geplaatst te worden.   

  Garden Lights buitenlampen hebben een stofdichte behuizing. Alle kabels en transformatoren van het 12 volt buitenlamp systeem zijn voorzien van eenvoudige, spatwaterdichte schroefverbindingen. De kabels hoeven niet onder de grond geplaatst te worden en zijn bestand tegen kou en warmte. Een lekker hete zomer of een ijskoude winter? Geen probleem voor deze hoogwaardige energiezuinige buitenlampen.

  Veiligheid voor iedereen

  walitatief hoogwaardige buitenlampen dragen niet alleen bij aan een veiliger gevoel, ze zijn ook veiliger. Zeker als het gaat om 12 volt buitenlampen. Hoogwaardige buitenlampen vertonen namelijk minder snel defecten en zijn bestand tegen vele invloeden van buitenaf. Laagspanning buitenlampen zijn veilig voor degene die ze aanlegt, voor huisdieren en voor spelende kinderen in de tuin. Er is geen kans op stroomschokken bij het aanleggen of bij beschadiging van de producten.

  Buitenlampen voor iedereen en elke tuin

  Het duurzame 12 volt buitenverlichting systeem van Garden Lights is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Van klassiek tot modern, landelijk of industrieel; er is voor iedereen wat te kiezen. De buitenlampen laten zich onderling ook goed combineren. Plaats bijvoorbeeld fraaie staande armaturen langs het tuinpad, een wandlamp bij de voordeur, uplights bij die schitterende boom en een van de decoratieve sfeerlampen op het grasveld. Omdat Garden Lights zo gemakkelijk te plaatsen is, is het heel eenvoudig je eigen lichtplan tot uitvoer te brengen. De buitenlampen worden aangesloten door middel van plug & play aan een hoofdkabel. Iedere buitenlamp heeft een kabel met schroefverbinding, waardoor ook bij de hoofdkabel met vaste aansluitpunten van alles mogelijk is.

  Om het 12 volt buitenverlichting systeem werkend te krijgen zijn in ieder geval een transformator, een hoofdkabel en wat armaturen nodig. Daarnaast is de keus in accessoires enorm. Perfect om je tuin nog meer te laten stralen.